Оголошення про проведення закупівлі за електронною системою Prozorro.org (dz.prom.ua)

10.04.2017 Кількість переглядів: 14247
- Найменування замовника: КУ «Хмільницька ЦРЛ»
- код за ЄДРПОУ: 01982695
- місцезнаходження: 22000,Вінницька обл.,м.Хмільник,вул.Монастирська,71
2. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість товару, роботи чи послуги: 8800,00 грн. (Вісім тисяч вісімсот грн., 00 коп.).
3. Найменування предмета закупівлі та код відповідно до ДК 021:2015:15530000-2 Вершкове масло
4. Кількість товарів: 80 кг.
5. Місце поставки товарів, виконання робіт, надання послуг:
22000,Вінницька обл.,м.Хмільник,вул.Монастирська,71
6. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: з моменту підписання договору і до 31.12.2017 р.; але, в будь-якому випадку, до повного виконання умов договору.
7. Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі ст.49 Бюджетного кодексу України на умовах відстрочки платежу 14 календарних днів.
У випадку затримки бюджетного фінансування, яке має на меті розрахунки за поставлений товар, Замовник зобов’язується провести оплату поставленого Постачальником товару протягом 5-ти банківських днів з дня надходження таких коштів на його розрахунковий рахунок.
Згідно ч. 1 ст.23 Бюджетного кодексу України умовою виникнення платіжних зобов’язань за договором є наявність відповідного бюджетного призначення (бюджетних асигнувань).
8. Технічні вимоги до товару:
№ п/п |
Найменування товару |
Од. виміру |
К-ть |
Якісні характеристики |
Упаковка |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
1 |
Вершкове масло |
кг |
80 |
1. Масло повинно мати запах чистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів, смак-чистий, добре виражений вершковий, можливий присмак пастеризації. Без сторонніх запахів, колір-від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою. 2. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається до ящика, повинне бути маркування «Без ГМО» та у вигляді печатки або етикетки із зазначенням найменування та адреси підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто,дата виготовлення,термін придатності та умови зберігання,данні про харчову та енергетичну цінність. 3. Термін придатності на момент поставки повинен складати не менше 80% до загального терміну придатності до споживання. |
Коробка |
9. Умови постачання:
9.1. Доставка і розвантаження товару здійснюється спецтранспортом і силами за рахунок Учасника по заявці замовника за адресою: 22000,Вінницька обл.,м.Хмільник,вул.Монастирська,71
Наявність санітарного паспорту на транспортний засіб і санітарної книжки водія - експедитора обов’язково при постачанні товару.
9.2. Поставка продукції здійснюється в будні дні з 8:00 до 14:00.
10. Вимоги до кваліфікації учасників:
- Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності) (у разі наявності) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичної та фізичних осіб – підприємств із зазначенням відповідних відомостей.
- Копія довідки ЄДРПОУ (для юридичних осіб)
- Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду(для фізичних осіб)
- Копія довідки про взяття на облік платника податків.
- Сертифікат якості від виробника.
11. Дата та час закінчення подання запитів на уточнення та / або запитань щодо закупівель: 10.04.2017 16:00
(дата) (час)
12. Дата та час початку подання пропозицій: 10.04.2017 16:00
(дата) (час)
13. Дата та час закінчення подання пропозицій: 12.04.2017 16:00
(дата) (час)
14. Крок аукціону – 0,5%-3,0% очікуваної вартості товару, виконання робіт, надання послуг: 180,00 грн.
Після проведення аукціону додатково завантаженою може бути лише форма «пропозиція» з новою, зниженою ціною.
Замовник залишає за собою право запросити від учасника інші документи, які можуть бути необхідними для уточнення/підтвердження кваліфікаційних вимог до учасника